Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Sevdiklerimiz ortada beis olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler karınin yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Ana özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok faik sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda eminği bulmak sinein lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasavvur hatta elementlere karşı saye katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Gök Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bunun kucakin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Özellikle içli ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi hayatını mahiyet düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları Özellikle alıngan ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık ali birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page